Deze moderne trap is uitgevoerd in eiken en heeft de uitstraling van een bloktrap. Onder de trap bevinden zich nog de traditionele trapbomen die zorg dragen voor de constructie van de trap. Alleen de treden zijn onder een hoek van 90 graden verlijmd en beschikken dus niet over het zogeheten welstuk.

Voor de afwerking van het eiken is gekozen om met een natuurlijke olie te werken, van het merk Osmo. De opdrachtgever had tevens de wens om een schoenenkast te implementeren en heeft deze naar eigen smaak laten samenstellen.

Design balustrade voor een moderne trap

De design balustrade die op de kast geplaatst is, evenals de leuning op de muur, is uitgevoerd in stripstaal en noemen wij ook wel het spinnenweb design. Het unieke aan een spinnenweb balustrade is, dat dit een echt uniek object is. De balustrades worden met de hand vervaardigd en de draden worden willekeurig tijdens de productie geplaatst en gelast. Zo is geen enkele balustrade hetzelfde en krijgt u een uniek product geleverd. Dit type balustrade leent zich perfect voor een moderne trap en geeft zo toch nog een speels effect aan de strakke lijnen van de trap zelf.

Ben u benieuwt naar de mogelijkheden van een moderne trap voor uw woning of wellicht weet u nog niet exact wat u zoekt? Ons team is altijd telefonisch en per e-mail beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder. Iedere woning verdiend een unieke trap.


Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Bij MH-trappen streven wij naar persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Wij begeleiden en adviseren u graag bij het selecteren van de juiste trap(pen) voor uw project. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak bij ons in de studio. Voor ieder project maken wij een ontwerp op maat.