Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Des te informatie wij van u ontvangen, des te nauwkeuriger wij u kunnen voorzien van een voorlopige prijsindicatie van de door u gewenste trap(pen).

Uw aanvraag heeft een informatief karakter, en dient als prijsoriëntering voor uw project. Uw offerte aanvraag leidt niet tot enige verplichtingen.

Een definitieve offerte (prijsaanbieding) zullen wij u doen toekomen nadat wij:

 • Een oriënterend kennismakingsgesprek hebben gehad om zo uw trap(pen) project te bespreken, en;
 • Wij op locatie een meting hebben kunnen uitvoeren, om zo de situatie ter plaatse te beoordelen. Deze metingen worden uitsluitend door onze eigen constructeur uitgevoerd en zijn essentieel om tot een goed eindproduct te komen.

Als u nog niet zeker bent over welk type trap voor u geschikt is, of als u hulp nodig heeft bij het invullen van onderstaand formulier, vragen wij u telefonisch contact op te nemen. Wij helpen u graag verder. U kunt ons telefoonnummer onder het kopje ‘contact’ terugvinden.

  1. Soort trap *

  2. Model trap *

  Als de door u gewenst trap hierboven niet vermeld staat neemt u dan s.v.p. contact op met onze vertegenwoordiger(s).  3. Afmetingen van de trap

  Hoogte van de trap (vloer tot vloer) in cm ….

  Breedte van de trap in cm …."

  4. Type balustrade *


  5. Afwerking van de traptreden *


  6. Vide *

  Strekkende meters balustrade op de vide


  7. Overige informatie of opmerkingen

  Upload van bestanden van uw project ter informatie.