Mio_Home_Haarlem_muizentrap_Bloktrap_witte_trap-2
Mio_Home_Stalen_Trap_Eiken_Trap_Moderne_Trap_Glazen_Balustrade_Q-Railing_StalenTrap_Oostvoorne_1-1
Mio_Home_Klassieke_Trap_EikenTrap_GebogenEikenTrap_ZwarteTrap_Trappen_Trap_Haarlem_1
previous arrow
next arrow

MH-Trappen is onderdeel van Mio Home BV. Wij richten ons al jaren op het produceren van luxe design trappen voor particulieren, kantoren, aannemers en architecten, horeca en hotellerie. Wij monteren trappen door heel Nederland en West – Vlaanderen. Bij ons staan duurzaamheid en kwaliteit voorop. 

Wij produceren in eigen beheer in Polen bij een in trappenbouw gespecialiseerde fabriek. Deze fabriek richt zich op het maken van basis maatwerk tot exclusieve design trappen. Professionalisme is ons streven voor het gehele productieproces. Gespecialiseerde medewerkers, onder wie vele ambachtsmensen, vormen het hart van de onderneming. Deze mensen combineren wij met een modern machinepark, waardoor wij een productiecapaciteit van 260 trappen per maand hebben. 

Het hout dat voor de productie wordt gebruikt, wordt in eigen beheer eerst gedroogd en gestoomd. Door dit proces is het hout zeer duurzaam en sterk.

Voor het productieproces hebben wij een modern machinepark met onder andere CNC-machines waardoor uw trap met een precisie van 0,1 mm geproduceerd kan worden. De door ons gebruikte technologie garandeert u een zeer hoge kwaliteit en afwerking van uw trap(pen).

Onze interieur designers begeleiden u graag met het creëren van uw droom interieur. Door ambachtskennis, in combinatie met de nieuwste technologieën in houtbewerking laten wij uw droom trap tot leven komen. U kunt bij ons terecht voor unieke en tijdloze designs.

 

Trappen, maar ook keukens, interieurbouw en badkamers

Mio Home is een design studio die zich bezighoudt met het ontwerpen en produceren van zowel design trappen, keukens en badkamers, als complete interieurs op maat. Ons team is breed georiënteerd en richt zich op uiteenlopende woonstijlen, met als kenmerk een verfijnd gevoel voor stijl en allure.

Om eenheid in uw woning te creëren maken wij ook totaalconcepten op maat. 

De inrichting van uw nieuwe woning, een complete metamorfose van uw huiskamer en/of keuken of de renovatie van uw badkamer. Alles is mogelijk. 

Haal het beste uit uw woonruimte en laat uw woonwensen tot leven komen. Dankzij onze maatwerk specialisatie in trappen, keukens en interieurbouw creëren wij balans en verbinding met en in iedere ruimte. Onze designers ontwikkelen unieke ontwerpen van keukens, badkamers, trappen en interieur maatwerk, die een fundament van uw interieur vormen. 

Daarnaast helpen onze interieur ontwerpers u graag verder met de aankleding van uw woning. Dit kan zich vertalen in het selecteren van behang en verf tinten, tot de totale aankleding van uw woning. Voor een ontwerp op maat, een oriënterend kennismakingsgesprek en/of een vrijblijvende offerte kunt u onderaan deze pagina een afspraak maken. Wij helpen u graag verder met uw trap, keuken, badkamer en/of interieur project.Onze merken

Werkwijze                  

Prijs indicatie             

U kunt bij ons een prijs indicatie opvragen door uw gewenste woonstijl door te geven, uw gewenste trapmodel (indien bekend) en de parameters van uw trapgat toe te sturen. Als de prijs indicatie u aanspreekt, nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor. Zo kunnen wij kennis maken en uw trap project beter doornemen. Dit doen wij uitsluitend op afspraak zodat u verzekerd bent van persoonlijke aandacht en tijd.

Inmeten                      

Als de prijs indicatie en het schetsontwerp akkoord zijn, komen wij met onze eigen constructeur op locatie de ruimte(s) inmeten. Op basis hiervan kunnen wij de technische tekeningen opstellen en u een vaste prijs (offerte) aanbieden.

Bent u akkoord met het definitieve ontwerp, dan komen wij indien nodig, nog een productie meting uitvoeren.

Levertijd                    

De levertijd bedraagt circa 5 tot 7 weken na het akkoord van de technische tekeningen en de factuur. Uw trap zal door onze vakmensen zorgvuldig geïnstalleerd worden. Vanaf dat moment kunt u genieten van uw op maat gemaakte design trap. 

Materialen

De meeste trappen die bij ons verkocht worden, zijn geproduceerd van eiken-, beuken- en essenhout. Daarnaast leveren wij ook meerdere soorten hardhout indien gewenst. 

Wij werken uitsluitend met hardhout. Voor budget trappen betekent dit dat onze voordeligste houtsoort beukenhout is. Wij werken niet met grenen- of vurenhout.

Door het bewerken van het hout met olie, beits en/of verf zijn deze type hout in allerlei uitvoeringen beschikbaar. Tijdens een kennismakingsgesprek of het inmeten van de trap(pen) kunnen wij u ook adviseren over deze afwerkingen. 

Naast het uitgebreide hout assortiment, werken wij ook met glas (veiligheidsglas), staal en smeedijzer. Onze trappen kunnen daardoor uit vele soorten materialen en combinaties vervaardigd worden.