Eiken bloktrap(pen), een model trap die erg populair is anno 2022. De moderne eiken bloktrap is uitgevoerd in eiken en uitgerust met een RVS stripstalen balustrade die doorloopt op de vide.

De aanschaf van een bloktrap

Bij de aanschaf van een bloktrap dient altijd goed gerealiseerd te worden, dat extra veel ruimte nodig is voor de plaatsing van deze trapmodellen. De traptreden worden onder een hoek van 90 graden verlijmd, hierdoor beschik deze trap niet over het zogenoemde welstuk (ook wel neusje van de treden). Om een veilige loop te garanderen, dienen treden bij dit trapmodel daarom ook extra diep uitgevoerd te worden. Wanneer er een wens is voor een extra ‘luie trap’ dan is dit zeker een belangrijk aspect. Voor de implementatie van een bloktrap dient vooraf gekeken te worden naar de beschikbare ruimte in de woning.

Ons team is altijd telefonisch en per e-mail beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder. Iedere woning verdiend een unieke trap.


Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Bij MH-trappen streven wij naar persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Wij begeleiden en adviseren u graag bij het selecteren van de juiste trap(pen) voor uw project. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak bij ons in de studio. Voor ieder project maken wij een ontwerp op maat.