Deze zwarte moderne trap kan zich ook laten beschrijven als een bloktrap met onderbomen en glazen balustrade. Net als bij een bloktrap zijn de treden van deze moderne trap ook onder een hoek van 90 graden verlijmd. De balustrade op de vide is gemonteerd met het Q-Railing systeem. Dit systeem is vervolgens meegenomen met het stucwerk waardoor deze niet meer zichtbaar is. Dit zorgt voor een strakke en minimalistische afwerking.

Twee stijlen combineren

De wenst was om de twee trap te versimpelen, maar wel te laten aansluiten in het geheel. Het uitgangspunt voor het project bleef immers: een zwarte moderne trap! Om dit te bewerkstelligen is gekozen om te werken met eiken latten, die meegesproken zijn in de kleur van de trap. Zo blijft te wenst van een moderne trap bestaan in een versimpelde versie, die toch aansluit in het gehele project.

Inbouw kasten onder uw moderne trap

Voor sommige projecten wordt expliciet gekozen om te werken met een onderboom constructie. Dit is bijvoorbeeld aan te raden wanneer er kasten onder de trap dienen te worden ingebouwd. In dit project is er gekozen om de keuken onder te trap in te bouwen.

Ook kan u er voor kiezen om garderobe kasten onder de trap te plaatsten. Bijvoorbeeld handig wanneer uw trap zich vlak bij de entre van de woning bevind. In sommige projecten verlengen wij de treden tot bureau tafel of creëren wij andere functies.

Ons team is altijd telefonisch en per e-mail beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder. Iedere woning verdiend een unieke trap.


Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Bij MH-trappen streven wij naar persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Wij begeleiden en adviseren u graag bij het selecteren van de juiste trap(pen) voor uw project. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak bij ons in de studio. Voor ieder project maken wij een ontwerp op maat.