Te Utrecht plaatsen wij deze witte open trap. De treden en handleuning zijn uitgevoerd in eiken en afgewerkt met een natuurlijke olie. De trapbomen zijn uitgevoerd in beukenhout en gespoten in de kleur wit. De balustrade is uitgevoerd in stripstaal en gepoedercoat in de kleur wit. Het resultaat mag er zijn, een moderne open trap die aansluit bij de uitstraling van de woning.

Voorheen was er geen verbinding vanuit de woonkamer naar de vide. De trap bevond zich in de hal van de woning. Om meer ruimte in de hal te creëren was besloten de trap te verplaatsen naar de woonkamer. Ons team heeft hiervoor de glazen balustrade op de vide aangepast, zodat er een nieuwe trap gemonteerd kon worden.

Omdat de trap in de woonkamer geplaatst is, was het van belang om rekening te houden met het lichtinval van de woning. Een ander punt was de verbinding met de balustrade op de vide. Omdat de huidige balustrade wit was en lichtinval een belangrijk aspect was, is gekozen voor een witte open trap. Echter, de opdrachtgever wilde ook een warm aspect toevoegen aan de trap, daarom is gekozen om de treden en trapleuning in warm eiken uit te voeren.

Trap vervangen of verplaatsen

Bent u zich ook aan het oriënteren over de mogelijkheden van het vervangen of verplaatsen van uw trap? Bij de aanschaf van een nieuwe trap zijn meerdere factoren van belang. Zo is het goed om te kijken naar de mogelijkheid van het verbeteren van het loopcomfort van de trap. Maar ook de constructie van de trap is een belangrijk aspect. Veel woningen beschikken nog over standaard bouwpakket trappen. U zult ze wel herkennen, de trappen met een hoge plaat tot aan het plafond, waar de treden omheen cirkelen. Bij het vervangen van de trap heeft u de mogelijkheid met maatwerk om een zelf dragende trap terug te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat u tal van mogelijkheden heeft voor de stijl en afwerking van de trap.

Adviesgesprek

U kunt ons ten alle tijdens contacteren voor een vrijblijvend advies gesprek. Wij kijken graag met u mee en kunnen u informeren over het te belopen traject bij het vervangen of verplaatsen van een trap. Daarnaast kunnen wij met u meedenken over de stijl van uw nieuwe trap.


Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Bij MH-trappen streven wij naar persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Wij begeleiden en adviseren u graag bij het selecteren van de juiste trap(pen) voor uw project. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak bij ons in de studio. Voor ieder project maken wij een ontwerp op maat.