Het trap model, gekozen voor dit project, is een ontwerp die geschikt is voor zowel de klassieke als landelijke woonwens. Deze eiken trap is uitgevoerd met een elegant sobere smeedijzeren balustrade met spiraal baluster. De spiraal baluster is met de hand vervaardigd en geeft deze trap een uniek en kunstzinnig karakter.

De treden van deze trap zijn tussen de trapbomen ingefreesd en er is gebruik gemaakt van drie uitnodigingstreden voor een royale uitstraling. Op de muur is gekozen voor een extra trapleuning en de balustrade is verlengt over de vide

Maatwerk

Maatwerk is key binnen MH trappen. Zo zijn wij gespecialiseerd in het maken van unieke projecten. Per project wordt in kaart gebracht wat uw woonwensen zijn, wat voor een type woning het betreft en welke trapeisen daarbij komen kijken.

Ons streven is altijd om de balans te vinden tussen het creëren van een luie trap, oftewel een trap met een optimaal loopcomfort. Dit doen wij door het uitrekenen van een optimaal aan- en optrede van de trap. In onze blog over trap termen kunt u meer lezen over de belangrijkste onderdelen van een trap.


Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Bij MH-trappen streven wij naar persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Wij begeleiden en adviseren u graag bij het selecteren van de juiste trap(pen) voor uw project. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak bij ons in de studio. Voor ieder project maken wij een ontwerp op maat.