Voor dit project te Almere is het uitgangspunt een moderne trap met design balustrade die past bij de uitstraling van de woning.

Moderne trappen

Gekozen is voor een moderne bloktrap, uitgevoerd in eiken, met unieke balustrade. De balustrade is custom made en daarmee helemaal aangepast naar de wensen van de opdrachtgever. Voor de balustrade is gebruik gemaakt van plaatstaal en is vervolgens gepoedercoat in de kleur zwart. Het resultaat: een prachtige moderne trap!

Constructie van bloktrappen

Niet Iedere woning is geschikt voor een ‘echte’ bloktrap. Dit houdt in, een trap die zelf dragend is, zonder hulp van trapbomen. Hoe werkt dit dan? Bij een bloktrap brengen wij voor montage zogeheten stalen pinnen aan in de muur. Deze worden chemisch verankerd. In sommige gevallen kiezen wij voor een stalen trapboom met stalen pinnen. De trapboom wordt vervolgens mee gestuukt met de muur, waardoor deze niet meer zichtbaar is.

Wanneer deze constructie niet mogelijk is (denk aan dunne gips wanden), is het mogelijk de illusie van een bloktrap te creëren door middel van onderliggende trapbomen. De treden worden nog steeds onder een hoek van 90 graden verlijmd. Hierdoor blijft het effect van de bloktrap.

Mede om deze reden is het altijd goed om uw trap project te bespreken met ons team. Vaak zijn er meerdere mogelijkheden om uw trap project te realiseren. Wij helpen en begeleiden u graag in dit traject, om zo uw ideale trap te ontwerpen en leveren.

Ons team is altijd telefonisch en per e-mail beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder. Iedere woning verdiend een unieke trap!


Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Bij MH-trappen streven wij naar persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Wij begeleiden en adviseren u graag bij het selecteren van de juiste trap(pen) voor uw project. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak bij ons in de studio. Voor ieder project maken wij een ontwerp op maat.