Een moderne eiken trap, met verdikte treden. Een moderne trap passend bij vele stijlen binnen de interieur wereld. Zoals de eerste zin al liet blijken, is de trap volledig uitgevoerd in eiken en behandeld met een transparante olie. Wij werken veelal met de olies van het merk Osmo, hierin zijn vele kleuren en afwerkingen beschikbaar.

Constructie

De trapbomen zijn in dit ontwerp niet zichtbaar en zijn onder de treden geplaatst. Dit noemen wij ook wel het opleggen van de treden. Hiervoor wordt gekozen, om zo min mogelijke lijnen te creëren. Immers was de wens een moderne eiken trap te creëren. De balustrade bestaat uit een gipswand die tijdens de bouw is geplaatst. De wens van de opdrachtgever was om nog een extra leuning op deze wand te plaatsen. Er is daarbij gekozen voor een striptalen handleuning, gepoedercoat in de kleur zwart, passend bij de kozijnen van de woning.

Maatwerk keuken

Voor dit project mochten wij tevens een prachtige design keuken leveren. De keuken is uitgevoerd in donker gebeitst eiken, ultra mat spuitwerk met nano technologie (anti fingerprint coating) en metaalcoating TIN. Benieuwd naar meer project foto’s? Al onze interieurbouw, keukens en badkamers kunt u bekijken op onze overkoepelende website www.mio-home.nl.


Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Bij MH-trappen streven wij naar persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Wij begeleiden en adviseren u graag bij het selecteren van de juiste trap(pen) voor uw project. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak bij ons in de studio. Voor ieder project maken wij een ontwerp op maat.