Een prachtig voorbeeld van een moderne witte bloktrap. De trap is uitgevoerd in beukenhout en gespoten de gewenste kleur van de opdrachtgever. De trappen worden gespoten in onze eigen spuiterij en daarna met een verharder afgewerkt. Zo hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de lak.

Glazen balustrade

De moderne trap heeft een glazen balustrade die door middel van adopters bevestigd zijn aan de zijkant van de trap. De balustrade is doorgetrokken op de vide en vormt zo een rustig geheel in de woning. Om de trap zo transparant mogelijk te houden is gekozen om geen leuning op het glas te monteren, nog op de wanden. Vanuit sommige zichtlijnen valt de balustrade mede hierdoor bijna weg in het geheel.

Als gadget is gekozen om ledstrips te integreren in de treden. Iedere tweede trede is uitgevoerd met deze stips en dit maakt de trap in de avond ook extra veilig en spectaculair.

De installatie van een bloktrap

Niet Iedere woning is geschikt voor een ‘echte’ bloktrap. Dit houdt in, een trap die zelf dragend is, zonder hulp van trapbomen. Bij een bloktrap brengen wij voor montage zogeheten stalen pinnen aan in de muur. Deze worden vervolgens chemisch verankerd. In sommige gevallen kiezen wij voor een stalen trapboom constructie met stalen pinnen. De trapboom wordt na montage mee gestuukt met de muur, waarnaar deze niet meer zichtbaar is. In dit geval zijn de wanden betegeld.

Wanneer deze constructie niet mogelijk blijkt, omdat er bijvoorbeeld geen constructieve muur aanwezig is, is het mogelijk de illusie van een moderne bloktrap te creëren door middel van onderliggende trapbomen. De treden worden hierbij ook onder een hoek van 90 graden verlijmd. Hierdoor blijft het effect van de bloktrap bestaan. Meer weten over de optie van een moderne bloktrap voor uw woning?

Ons team is altijd telefonisch en per e-mail beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder. Iedere woning verdiend een unieke trap.


Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Bij MH-trappen streven wij naar persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Wij begeleiden en adviseren u graag bij het selecteren van de juiste trap(pen) voor uw project. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak bij ons in de studio. Voor ieder project maken wij een ontwerp op maat.