Voor deze opdracht te Rhoon plaatsten wij een klassieke eiken trap met een custom made balustrade. Tijdens de eerste projectbesprekingen was er al een duidelijke wens voor het type trap en balustrade. De opdrachtgever toonde meerdere afbeeldingen van oud Hollandse klassieke trappen. Op basis van deze wensen, is ons team aan de slag gegaan.

Ambacht

Onze ambachtsmannen hebben dit project zorgvuldig bestudeerd en alle klassieke ‘design’ elementen uitgetekend. Het resultaat is een prachtige replica van een oud Hollandse klassieke eiken trap. Een proces om trots op te zijn.

De balustrade is uitgevoerd in smeedijzer en ook dit ontwerp is helemaal naar wens uitgevoerd. De spijlen zijn gecoat in een grijs-blauwe kleur. Er is gekozen voor een zachter kleur pallet om zo een natuurlijke overgang te creëren tussen het eikenhout en smeedijzer.

Maatwerk

Binnen MH trappen richten wij ons uitsluitend op maatwerk trappen. Zo zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van unieke projecten.

Per project wordt in kaart gebracht wat de woonwensen zijn, wordt gekeken naar het type woning en welke trapeisen daarbij komen kijken. Via inspiratie afbeeldingen, voorbeeld collages en gerealiseerde project fotos gaan we opzoek naar de stijl die het meest aanspreekt en passend is bij het desbetreffende project.

Luie trappen

Ons streven is altijd om de balans te vinden tussen het creëren van een luie trap, oftewel een trap met een optimaal loopcomfort. Dit doen wij door het uitrekenen van een optimaal aan- en optrede van de trap. In onze blog over trap termen kunt u meer lezen over de belangrijkste onderdelen van een trap.


Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Bij MH-trappen streven wij naar persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Wij begeleiden en adviseren u graag bij het selecteren van de juiste trap(pen) voor uw project. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak bij ons in de studio. Voor ieder project maken wij een ontwerp op maat.