Deze open trap met bordes (ook wel tussenbordes genoemd) is opgeleverd in het mooie Den Haag.

De opdrachtgevers kozen voor een eiken trap, gebeitst in een diepe bruine tint (cognac bruin). De toegepaste balustrade bestaat uit glazen panelen die verzonken zijn in de trapboom. Het streven was om de ruimte zo open en transparant mogelijk te houden, maar wel uit te gaan van natuurlijke en robuuste materialen.

Loopondersteuning voor uw trap

Voor de loop ondersteuning is gekozen voor brede eiken leuningen die zowel op de wanden als glazen balustrade gemonteerd zijn. Ook had de architect voldoende ruimte ingecalculeerd voor een tussen bordes, dit biedt als het waren een rust moment tijdens het belopen van de trap.

Maatwerk kasten voor onder uw trap

In de toekomst is er voldoende ruimte onder de trap beschikbaar, om een maatwerk opberg kast te laten plaatsen. Omdat deze onder het bordes geplaatst kan worden heeft dit geen invloed op de uitstraling van de open trap.

Wist u dat u ook voor maatwerk kasten en keukens bij ons terecht kunt? In onze portfolio’s kunt u meerdere voorbeelden vinden van trappen met onder kast. Daarnaast kunt u ook meer informatie vinden over onze keukens en interieur maatwerk op de website www.mio-home.nl. MH-trappen is onderdeel van Mio Home B.V..


Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Bij MH-trappen streven wij naar persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Wij begeleiden en adviseren u graag bij het selecteren van de juiste trap(pen) voor uw project. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak bij ons in de studio. Voor ieder project maken wij een ontwerp op maat.