In dit project is gekozen voor een beton trap. Hierbij is de gehele constructie van de trap gemaakt van beton en zijn de treden uitgevoerd in eiken hout. De balustrade is uitgevoerd in staal, hierbij is gekozen voor een modern en speels ontwerp.

Het traject van een beton trap.

Als u geïnteresseerd bent in een beton trap, is het belangrijk hier tijdig aandacht aan te besteden. De constructie (het beton) moet namelijk tijdens de bouwfase van de woning door de aannemer gestort wordt. Dit is een zeer secuur werk en dient door een professional gedaan te worden. De moeilijkheidsgraad graad zit hem dan ook in het creëren van gelijke aan en optreden. Hiermee refereren wij naar de diepte en hoogte van iedere trede. Om een goed eindresultaat te krijgen, is het cruciaal dat deze voor iedere treden gelijk zijn.

Na het storten van het beton kan de meting voor de trap treden en balustrade plaats vinden. De meting voeren wij uitsluitend uit in eigen beheer.

Als het beton goed gedroogd is, kan deze door de stukadoor afgewerkt worden. millimeter verschillen kunnen in deze fase ook aangepakt worden.

Als het beton goed gedroogd is, kan deze door de stukadoor afgewerkt worden. Millimeter verschillen kunnen in deze fase ook aangepakt worden. Tijdens de meting zullen wij dan ook aangeven aan welke treden nog extra aandacht besteedt dient te worden (indien dit natuurlijk nodig is).

Wij raden aan de treden te monteren wanneer de bouw afgerond is en er niet meer met bouw materialen naar boven wordt gelopen.

Ons team is altijd telefonisch en per e-mail beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder. Iedere woning verdiend een unieke trap!


Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Bij MH-trappen streven wij naar persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Wij begeleiden en adviseren u graag bij het selecteren van de juiste trap(pen) voor uw project. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak bij ons in de studio. Voor ieder project maken wij een ontwerp op maat.