Vaak krijgen wij de vraag naar wat de populaire trap modellen zijn voor 2022. De laatste jaren heeft de moderne bouw een groeispurt gemaakt. Waar wij voorheen veel landelijke woonwensen tegen kwamen, zien we nu veel voorkeur naar moderne en strakke lijnen. Ook het industrieel wonen lijk daarbij ook een beetje passé.

Daarnaast zien we de opkomst van een geheel nieuwe trend, de neoklassieke stijl. Dit is een stijl die zich typeert door de combinatie van klassieke vormen, gepresenteerd in een modern jasje. Het uitgangspunt hierbij is altijd een moderne lijnen.

Verder is er een opkomende wens voor unieke producten. Niet iedereen wil meer dezelfde standaard stalen deuren, de zelfde tegelvloer, en zo ook, niet meer dezelfde standaard bouwtrap. Anno 2022 is er veel mogelijk in de trappen wereld. Bij MH trappen is het mogelijk om geheel custom-made, uw eigen trap te laten samen stellen, uitgaande van bijvoorbeeld populaire trap modellen. Hierbij zien we de afgelopen maanden een toename is in 4 trapmodellen, die ook allen uiterst geschikt zijn voor het zelf samen stellen van bepaalde elementen. Zo kunt u een keuze maken tussen verschillende vormen, materialen en kleuren en verschillende type balustraden.

Graag laten wij u kennis maken met de volgende 4 populaire trap modellen anno 2022:

Bent u geïnspireerd geraakt, of wilt u uw trapproject verder bespreken? Ons team is altijd telefonisch en per e-mail beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder. Iedere woning verdiend een unieke trap.


Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Bij MH-trappen streven wij naar persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Wij begeleiden en adviseren u graag bij het selecteren van de juiste trap(pen) voor uw project. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak bij ons in de studio. Voor ieder project maken wij een ontwerp op maat.